Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Kloosterstraat 9
6581 XW Malden
024 358 05 58 info@rivez-zuiderhuis.nl

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 8.30 - 12.30 / 13.00 - 17.00 uur

Wij worden Rivez-Zuiderhuis

Enige tijd geleden informeerden wij u over de overname van Assurantiekantoor Peters door Rivez Assurantien en Risicobeheer (Rivez-Zuiderhuis) en de achterliggende gedachte om u ook in de toekomst nog optimaal te kunnen bedienen met al uw financiële en verzekeringsvraagstukken. De komende periode gaan wij nog intensiever met Rivez-Zuiderhuis samenwerken. Daar willen wij u graag over informeren.

Onze route naar een toekomstbestendige organisatie

De financiële sector verandert al jaren snel en ingrijpend. Complexere producten, aangepaste wet- en regelgevingen enzovoorts. Dat is nu al zichtbaar en dat zal ook de komende jaren nog voortduren. Wij geloven, binnen die ontwikkelingen, dat de rol van de tussenpersoon daarin alleen maar belangrijker wordt. Doordat we groeien, hebben we bijvoorbeeld een betere onderhandelingspositie bij verzekeraars en kredietverstrekkers. Hierdoor kunnen wij onze relaties aantrekkelijkere pakketten en condities bieden.

Binnenkort gaan wij verder onder de naam Rivez-Zuiderhuis

Binnenkort gaan wij de laatste stap maken, namelijk een nieuwe uitstraling en een nieuwe naam: Rivez-Zuiderhuis. U gaat dit het komende jaar gefaseerd in onze uitingen terugzien zoals op ons briefpapier, onze e-mails, ons kantoor enzovoorts. Op de achtergrond zijn wij afgelopen periode al overgestapt naar één centraal informatiesysteem.

Deze naamswijziging houdt ook in dat onze relaties vanaf nu ook informatie ontvangen, waarbij de kantoornaam is aangepast naar Rivez-Zuiderhuis. Dit zal bijvoorbeeld ook op de polis(sen) en ons (voor sommige relaties een nieuw) rekeningnummer zichtbaar worden: daar staat vanaf nu Rivez-Zuiderhuis.

Wat niet verandert zijn onze mensen!

De naam verandert, maar dat geldt niet voor uw vertrouwde gezichten op ons kantoor. Mensen die u kennen, uw omgeving en uw persoonlijke situatie. Wij staan nog steeds voor u klaar, samen met onze andere collega's!

Meer informatie: www.rivez-zuiderhuis.nl

Hoewel het officieel nog niet zover is, nodigen wij u alvast uit om een kijkje te nemen op www.rivez-zuiderhuis.nl. Hier vindt u alvast aanvullende informatie over de mooie stappen die wij op dit moment aan het zetten zijn. Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons kantoor.

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 18-06-2024. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie