Hoe mogen we u helpen?
We zijn voor u bereikbaar via:
Kloosterstraat 9
6581 XW Malden
024 358 05 58 info@petersmalden.nl 0630122869

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 8.30 - 12.30 / 13.00 - 17.00 uur

Wie zijn wij

Bij Assurantiekantoor Peters kunt u terecht voor al uw financiële zaken. Van het doornemen van uw verzekeringsportefeuille tot het regelen van uw hypotheek, pensioen of levensverzekering en tevens zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank.
 
Samen met u inventariseren wij grondig uw risico’s zodat wij u nauwgezet kunnen adviseren over de producten die het beste bij u passen. Particulier of zakelijk, u bent altijd verzekerd van onafhankelijk en uitermate deskundig advies. Wij combineren namelijk betrouwbaarheid en kennis van een grote organisatie met de persoonlijke aandacht die u van een kleiner advieskantoor verwacht.
 
Al meer dan 55 jaar geven wij adviezen in de regio Nijmegen. Onze naamsbekendheid en onze betrouwbaarheid is groot. Dit willen wij zo houden. Daarom doen wij er alles aan om u een goede dienstverlening te geven.

Goed regelen betekent ook snel regelen. In geval van bijvoorbeeld schade kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw schade melden aan Assurantiekantoor Peters via het internet. Wij zorgen vervolgens voor de verdere afhandeling.

 

Wat is het voordeel van hypotheek oversluiten?
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (En bekijk gelijk alle rentes)
meer informatie
Schrijf je in voor een Hypotheek-rente-alarm
meer informatie