Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Kloosterstraat 9
6581 XW Malden
024 358 05 58 info@rivez-zuiderhuis.nl

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 8.30 - 12.30 / 13.00 - 17.00 uur

ÉÉN BEDRIJF, ÉÉN NAAM: RIVEZ-ZUIDERHUIS

Het is zover: de fusiebedrijven Rivez Assurantien en Risicobeheer B.V. en Zuiderhuis Assurantien B.V., waar ook Peters Assurantien onderdeel van is, gaan vanaf nu samen verder als een bedrijf met een nieuwe naam: Rivez-Zuiderhuis. Naast ons zullen ook de kantoren van Korsten van Dieperbeek Groep en HG Assurantien Brabant, vanaf nu verder gaan onder de naam Rivez-Zuiderhuis.

Gerard Groot, Algemeen Directeur: “Op de achtergrond zijn wij de afgelopen periode bezig geweest om de stappen naar deze definitieve fusie voor te bereiden. Zo werken wij inmiddels allemaal in één centraal informatiesysteem en hebben wij verschillende processen gecentraliseerd en geüniformeerd.Gerard Groot vervolgt: De spreekwoordelijke kers op de taart is een nieuwe uitstraling en een nieuwe naam. De komende tijd zul je de naam Rivez-Zuiderhuis steeds meer in het straatbeeld en online gaan terugzien. Met deze nieuwe uitstraling laten wij zien niet bang te zijn voor vernieuwing en ontwikkeling, zonder het persoonlijke gevoel los te laten. Wij geloven namelijk, binnen alle ontwikkelingen binnen de financiële sector, dat de rol van de tussenpersoon alleen maar belangrijker wordt. Om onze relaties optimaal te kunnen blijven begeleiden, is het belangrijk om daarop voor te sorteren. Dat hebben wij altijd gedaan, in sommige gevallen al meer dan 100 jaar. De manier waarop wij dat doen, past in de huidige tijdsgeest, waarbij digitalisering een steeds belangrijkere rol speelt en ook mooie kansen biedt. De juiste balans tussen persoonlijk contact en gemak voor onze klanten heeft daarin onze prioriteit.Wat niet verandert zijn onze mensen. Al onze kantoren zijn al jaren geworteld in de regio. Veel van onze collega’s wonen vaak in de buurt en daardoor weten zij, vaak bovengemiddeld, wat er speelt in hun gemeente of omgeving. Mensen die onze relaties kennen, hun omgeving en hun persoonlijke situatie. Zij staan klaar, samen met onze andere collega's.”

Welkom bij Rivez-Zuiderhuis!W: www.rivez-zuiderhuis.nl

E: info@rivez-zuiderhuis.nl
T: 088- 8000 900

Correspondentieadres:
Postbus 294
6000 AG Weert

Hoofdkantoor
Europaweg 158
5707 CL Helmond

Voor een overzicht van al onze kantoren: https://www.rivezzuiderhuis.nl/contact

KVK NUMMER 12036499
AFM NUMMER 12004748
BTW NL816999077B01
BANK NL89INGB0682872695
KIFID 300.002188


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 01-07-2024. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie