Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Kloosterstraat 9
6581 XW Malden
024 358 05 58 info@rivez-zuiderhuis.nl

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 8.30 - 12.30 / 13.00 - 17.00 uur

Ben je nog wel goed verzekerd? - Laat het eens controleren!

Heb jij ook te veel verzekeringen lopen? Wij schrappen onzinnige verzekeringen of dekkingen voor je.

Bieden jouw verzekeringen nog wel een passende dekking tegen een eerlijke premie? Wist je dat je korting kunt krijgen door meerdere verzekeringen in één pakket te zetten? Wil je de beste dekking en een hoge korting op de al scherpe premies? Wij kunnen jou hiermee helpen.

Na het afsluiten van verzekeringen wordt er vaak pas weer naar de verzekeringen omgekeken bij het verhuizen, het kopen van een andere auto of bij schade. Dit zijn inderdaad logische aanleidingen om de polissen inhoudelijk te bekijken, maar ga ze tussentijds ook eens nalopen met jouw adviseur. Vaak is het mogelijk om besparingen door te voeren. En zo ondervang je het gevaar van onderverzekering (voor een te laag bedrag verzekerd zijn) en oververzekering (voor een te hoog bedrag verzekerd zijn).

Wanneer heb je recht op een pakketkorting?

Sommige verzekeraars geven een korting weg als je meerdere verzekeringen bij de verzekeraar afsluit. Bij meerdere verzekeringen kan het voordeel sterk oplopen. Toch moet je niet blind gaan voor de korting. Je moet door pakketkorting wel daadwerkelijk voordeliger uit zijn. Het blijft namelijk een kwestie van vergelijken en de beste verzekeringen kiezen tegen de meest aantrekkelijke premies. Een korting van een paar procent zegt namelijk nog niet dat je ook goedkoper uit bent in vergelijking met andere verzekeraars. De maandelijks te betalen premie, daar gaat het om.

Voorkom nare verrassingen bij schade

Bij schade wil je kunnen vertrouwen op de verzekeringen die je in het verleden afgesloten hebt. Door minimaal één of twee keer per jaar de verzekeringen na te lopen, weet je dat het goed geregeld is. De polissen zijn afgestemd op de risico’s die je loopt. De gevolgen van onderverzekering zijn groot. 

Je hebt bijvoorbeeld jaren geleden een uitbouw geplaatst. Bij schade aan jouw huis kom je er pas achter dat de verbouwing niet doorgegeven is aan de verzekeraar. Hierdoor wordt de schade maar deels uitgekeerd. Ook als de schade aan een ander deel van het huis is. Door de verbouwing is het verzekerde bedrag mogelijk te laag en dan krijg je de claimbare schade slechts deels uitgekeerd.

Wij schrappen onzinnige verzekeringen of dekkingen voor je

Is jouw auto al op leeftijd en nog steeds WA + volledig casco verzekerd? Waarschijnlijk betaal je te veel voor de autoverzekering. Of heb je nog een speciale verzekering voor een computer van meerdere jaren oud? Door het schrappen van onzinnige dekkingen en verzekeringen kun je aardig snijden in de kosten van het verzekeren. Maar je moet wel goed weten wat nodig is en wat niet meer nodig is. Laat je dus goed adviseren. Wij kunnen jouw verzekeringen doornemen, de dubbele dekkingen ontdekken en vervolgens de onnodige verzekeringen schrappen. Uiteraard kijken wij ook gelijk of er nog hiaten in de verzekeringen zitten.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 12-05-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie